Odense

Opening

30.06 - 06.07 2021

kOm

fOrbi

Leg, lær, lyt og se nye perspektiver.
odenseopening.dk

Nu åbner det nye H.C. Andersen Hus i Odense


Odense Opening

Odense Opening er et ambitiøst kulturformat, der ”åbner” sommeren i Odense i forbindelse med åbningen af det ny H.C. Andersen Hus. Odense Opening vil gerne underholde, udfordre, oplyse og tilbyde nye perspektiver på Odense – og verden.

Programmet er bredt sammensat og kombinerer talks, musik, kunstinstallationer, aktiviteter og events. Med inspiration fra det nye museum, der vil tale som (og ikke om) H.C. Andersen, tager ODENSE OPENING afsæt i den folkekære

 forfatters kunstneriske univers – i det eventyrlige, magiske, overraskende, forunderlige, poetiske og filosofiske - indenfor fire gennemgående spor: VIDEN OG INSPIRATION, KUNST, MUSIK og BØRN.

FAQ

Hvornår finder Odense Opening sted?

Odense Opening finder sted fra den 30. juni til den 6. juli 2021 i Odense – flere af de kunstneriske elementer og udsmykning vil dog være at finde i bybilledet hele sommeren.

Kræver det billet at deltage i Odense Opening?

Odense Opening er et gratis kulturformat der spreder sig ud over store dele af midtbyen i Odense i perioden den 30. juni til 6. juli 2021. Flere af kunstinstallationerne, lydværkerne og udsmykning kan nydes og opleves ved at vandre rundt i byen.

Grundet Covid-19 vil det kræve billet at deltage i talks, musikarrangementer og arrangementerne for børn. Deltagelse er dog gratis, og billetterne kan bookes via denne side. Bemærk at der kun kan bookes 2 billetter pr. person.

Hvad hvis jeg ikke har mulighed for at bruge min billet?

Hvis du efter bookning finder ud af at du alligevel ikke har mulighed for at bruge din billet, bedes du afbestille her, så andre kan få mulighed for at deltage i stedet.

Hvad kan jeg ellers opleve i Odense?

Odense byder på masser af kultur, events, shopping og gastronomiske oplevelser. Vi kan anbefale at du søger mere information på www.visitodense.dk

Praktisk Info

Åbningstider

Odense Opening er et åbent kulturformat i midtbyen af Odense. Mange af kunstinstallationerne og udsmykningen kan opleves hele døgnet, mens der grundet covid-19 kræves billet til talks, musikarrangementerne og arrangementerne for børn

Alkohol og tobak

Husk at medbringe dit ID hvis du skal købe alkohol eller tobak i en af Odenses butikker eller cafer, og tag det som et kompliment, hvis du bliver spurgt, for hvem vil ikke være ung igen?

Adfærd

Vi håber at flest mulige odenseanere, fynboer, danskere og internationale gæster har lyst til at tage del i Odense Opening. Husk at overholde de givne Covid-19 anbefalinger, så vi kan sikre en god afvikling uden smittetilfælde af Covid-19. Det indebærer også at du skal fremvise en negativ test eller et Coronapas sammen med din billet.

Mad og drikke

Der er masser af muligheder for at købe mad og drikkevare i Odense midtby. Byen byder på en hav af forskellige restauranter, street food markeder, cafeer med videre, så der er noget for enhver smag. Du kan orienterer dig i byens mange tilbud her

Overnatning

Der er masser af fine hoteller i Odense, hvor der er mulighed for at overnatte i forbindelse med Odense Opening. Du kan finde oversigten over byens hoteller her, der er også fine muligheder for camping. Du kan se oversigten over campingpladser her

Skal børn fremvise Coronapas?

Jfr. retningslinjerne på  Kulturministeriets hjemmeside skal børn under 15 ikke vise Coronapas eller have en negativ test.

Billetter

Hvis du ønsker billet til en af de mange arrangementer under Odense Opening, så kan det bestilles her. Bemærk at der kun kan bestilles 2 billetter pr. person. Billetterne er gratis, og tildeles ud fra først-til-mølle princippet.

Kontakt og presse

Har du spørgsmål eller øvrige forespørgsler, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@odenseopening.dk